Product / Dizajn Industrial

më shumë

Rreth nesh

Changzhou Yatai Plastikë Co, Ltd ofron cilësi të lartë pjesë këmbimi për makineri tekstile, të tilla si të gjitha llojet e madhësisë copë mund nga 225mm deri 1440mm (9 "për 56"), pranverë, fletë HDPE, Sliver mundemi fletë fletë, spirale, pjatë plastike, material ABS pjatë të lartë, Sliver Can Wheel, unaza krye strainless çeliku, kicking band, pranverë me pantografit, pjatë fund, rim poshtme dhe kështu me radhë.
Produktet janë përdorur në pjesë të tekstilit makinës dhe eksportohen edhe në Pakistan, Indonezi, Argjentina, Salvador, Turqi, Kore dhe vende të tjera, dhe kanë qenë të njohur dhe vlerësuar nga ekspertët në shtëpi dhe jashtë vendit.

avantazh

më shumë
WhatsApp Online Chat!