Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Кои се вашите цени?

На спецификации, технички услови се различни, цените се различни, ние може да се испрати mail комуникација.

Дали имате минимум цел количество?

Конвенционални не има минимум цел количество, за посебни барања, на пример, бојата на производот, технологија бараат и треба да комуницираат минимум цел количество.

Може да ви дадат соодветната документација?

Да, ние може да обезбеди документи за извоз кои се бара потрошувачот.

Што е просечната времето за води?

Определува според техничка спецификација барања, ние може да се е-мејл комуникација.

Какви видови на начини на плаќање не ги прифаќате?

Обично ТТ, посебни околности може, исто така, LC и други.

Што е гаранција на производот?

На треска може Нормална употреба обезбедува 20 години, потрошни материјали како што се тркала гарантира 2years.

Како за такси превозот?

Ако договорот мандат е FOB, да се носи на товар, ако терминот договорот е CIF, ние носат стока.

Сакаат да работат со САД?


WhatsApp Онлајн Chat!